DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 29.12.2009 21:45:01 

Restaurace Na Špici

Hotová jídla

Každý den vaříme nejméně sedm druhů hotových pokrmů z české klasiky.

Jako jsou  - Maďarský guláš,  Kančí guláš, Jelení guláš či Uherský guláš

                      Hovězí svíčková na smetaně Španělský ptáček,

                Roštěná na žampińech, Znojemská roštěná, Cikánská hovězí pečeně,

                Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou,

                Moravský vrabec, Pečená kachna,Kančí kousky na česneku,

                Jehněčí pečínka na rozmarýnu a nesmí také chybět smažený řízek

 

Jako přílohy podáváme domácí houskové, bramborové a chlupaté knedlíky.

Rýže, brambor, bramboráčky a hranolky jsou samozřejmostí k masovým směsím,

smaženým pokrmům a krůtím či kuřecím plátkům zapékaným s ovocem nebo brokolicí a sýrem.

 

 

 

 

 Vytvořeno službou WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek